Continuem un any més la nostra tasca de dedicar la dolçaina i el tabal a altres disciplines que no són precisament el seu àmbit habitual. En aquesta ocasió hem volgut recrear la música de circ amb els nostres instruments. El circ des de sempre ha estat un motiu de il·lusió per a xiquets i grans i la seva presència als pobles venia anunciada per una caravana que desfilava pels seus carrers. Era doncs, com diriem ara, una demo. Una mostra d'allò que es veuria dins de la carpa. En aquesta desfilada de presentació ja actuaven els músics omplint de notes i alegria plaçes i carrers, que no hi ha qui pare el pas dels Maulets.

Si més no, el circ modern poc té a veure en el d'abans. Les noves tecnologies de la comunicació com ara Internet i les xarxes socials anuncien d'un altra manera aquests esdeveniments. Tambè el grau de sofisticació dels circs d'ara no té res a veure en anys passat s'aposta per la tecnología, el vestuari i la posada en escena. També els animals han sigut suprimits cada vegada més de l'escena. Ja hi ha circs, i cada vegada més, que aposten per no utilitzar animals. Per sort la música en directe encara és un element important d'aquest espectacle. Però el que de verirtat importa és que el pas del temps no ha eliminat el circ sino que l'ha transformat per a continuar gaudint del MAJOR ESPECTACLE DEL MÓN. Senyors i senyores, xiquets i xiquetes, grans i menuts, l'Agrupació Musical DiT presenta per a tots vostés... EL GRAN CIRC DiT!!

Primer acte

 • Familia Garcilópez

  La familia Garcilópez procedent de Zamora efectuarà un número d'acrobàcies per tal d'arribar a final de mes. Utilitzaran tots els elements i mecanismes d'estalvis per a eixe fi. Ho aconseguiran?

  Tema musical: Sos al paro (tango)

 • Duo Garçons

  El duo Garçons venen dels millors espectacles de França i són especialistes en "tropeci". Sempre estan tropessant en tot el que està per davant i per darrere.

  Tema musical: Había una vez (trabajo)

 • Max Rider

  Aquest temerari pilot conduirà el seu automòbil a la velocitat límit de 10Km./h. i costereta abaix. Al preu que està la gasolina és el que hi ha.

  Tema musical: Íbamos de paseo

 • Dansa àrab

  No més de 20 ballarines ens traslladaran al Llunyà Orient en unes suggerents danses amb un vestuari majestuós ple de colors i misteri. En un principi éren 2000 les ballarines però la crisi ens ha obligat a retallar.

  Tema musical: Dansa del Khedive

 • Cospe i Mariano-naniano

  Pallassos de gran trajectoria nacional i internacional ens faran riure amb els seus gags memorables com "la reforma laboral", "lo que viene a ser simulación en diferido" i altres ocurrències.

  Tema musical: Efectes comico-musicals

Segon Acte

 • Carlo Fabricci

  Gran mag especialitzat en hipnosi, ocultisme i mentalisme farà desaparèixer maletins, proves, jutges, magistrats i tot el qui li moleste. La trajectòria de més de deu anys fent desaparèixer proves i jutges avalen el prestigi del seu espectacle.

  Tema musical: El Padrino

 • Toni Ardors

  Tragafocs. Aquest artista procedent de Portugal te una gran trajectòria en la difícil i arriscada especialitat de Tragafocs. Anys enrere va ser piròman i després va treballar en restaurants amb barbacoa i fent carajillos de rom.

  Tema musical: Carros de Foc

 • The Fabulous Tower

  Aquest grup d'acròbates procedents de U.S.A. faran torres humanes d'una alçada de 300 metres vestint indumentària a ratlles de vistosos colors que recordaran els muixeranguers d'Algemesí.

  Tema musical: La mU.S.A.ranga

 • L'Hemisfèric

  Una gran esfera en forma d'esfera (clar) farà les delícies de grans i menuts. Tres artistes estaran dins i rodaran per tota la carpa i surtiran a l'exterior per a rodar fins a Almassora i tornaran una altra vegada dins. Tot això ho podran seguir des d'una pantalla gegant instal·lada en la pista.

  Tema musical: Niño, deja de jugar con la pelota (J.M. Serrat)

Director Musical El mestre Oria.
Director de pista i humorista Mag Nieto